Termeni si conditii

Termeni și Condiții

Sectiunea 1 – Prezentare Generala

Acest site web este operat de https://www.murzai.ro/ . Magazinul nostru este o platformă de comerț electronic online, care ne permite să vindem produsele şi serviciile noastre clientului. Administratorul site-ului www.murzai.ro isi rezervă dreptul de a modifica in orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care il utilizează, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.  Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si condițiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. Murzai poate publica pe web-site informații despre orice produs, serviciu si promoție practicată de catre acesta.  Produsele si serviciile achiziționate sunt destinate in exclusivitate uzului personal al clientului. Toate tarifele aferente serviciilor sau produselor prezente pe site sunt exprimate in Lei (RON). Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat in cele permise legal. Extragerea oricăror informații urmate de orice utilizare in scop comercial care depășeste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licențiere si fără a avea in prealabil un consimțămant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si condițiilor. In scopul accesării și utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterala a contractului – Vă rugăm să vă asigurați ca a-ți verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului inainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și

Murzai sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanță. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Prin folosirea site-ului Murzai, utilizatorul se declara de acord cu faptul ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii

Murzai.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Prin vizitarea site-ului nostru şi / sau achiziţionarea produselor de la noi, clientul se angajeaza sa respecte “ serviciul nostru” şi este de acord să fie obligati prin următorii termeni şi condiţii inclusiv cei suplimentari termenii şi condiţiile şi politicile de referinta în acest document şi/sau disponibile prin hyperlink-uri. Aceste conditii de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, incluzând fără limitare utilizatorii care folosesc browsere, furnizori, clienţii, comercianti si / sau contribuitori de conţinut.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii înainte de utilizarea site-ul nostru. Prin accesarea sau folosind orice parte a site-ului, sunteţi de acord să respectaţi aceşti termeni. Dacă nu sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezentului acord, atunci nu accesati site-ul sau nu utilizati serviciie. În cazul în care termenii sunt considerati o oferta, acceptarea este în mod expres limitata la acesti termeni de serviciu.

Orice caracteristici noi sau instrumente care sunt adăugate la magazinul curent sunt supuse, de asemenea, termenilor si conditiilor. Puteţi revedea cea mai recentă versiune de termenii si conditii în orice moment pe această pagină. Ne rezervam dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din aceşti termeni de serviciu de posta actualizări şi/sau modificări la site-ul nostru. Este responsabilitatea clientului de a verifica aceasta pagina periodic pentru modificări. Utilizarea în continuare a dumneavoastră sau accesul la site-ul nostrum după postarea modificărilor constituie acceptarea modificărilor.

Prin accesarea si utilizarea siteului nostru dumneavoastra acceptati “Termenii si Conditiile” siteului nostru si nu puteţi utiliza produsele noastre pentru orice scop ilegal sau neautorizat şi nici nu puteti prin utilizarea serviciului, incalca nici o lege în jurisdicţia dumneavoastră (inclusiv dar nu limitat la drepturile de autor).

Sectiunea 2 – Conditii generale

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul pentru oricine pentru orice motiv, în orice moment.

Sunteţi de acord să nu reproduceţi, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau exploatati orice parte a serviciului, folosirea serviciului sau accesul la serviciu sau orice contact de pe site-ul prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea speciala, scrisă de noi

Pozițiile folosite în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate şi nu va limiteaza sau afecteaza în alt mod aceşti termeni.

Sectiunea 3 – Informatii

Dacă informaţiile puse la dispoziţie pe acest site nu este corecte, complete sau actuale. Material de pe acest site este prevăzut numai cu  informaţii generale şi ar trebui să nu fie invocate sau folosite ca unicul motiv pentru a face decizii fără consultarea primara, mai precise, mai completă a altor surse de informaţii.

Ne rezervam dreptul de a modifica continutul acestui site în orice moment, dar nu ne-am asumat nici o obligaţie de a actualiza orice informaţii pe site-ul nostru. Sunteţi de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizaţi modificările aduse site-ul nostru.

Sectiunea 4 – Modificarea serviciilor si preturilor

Preţurile pentru produsele noastre se pot modifica fără preaviz.

Ne rezervăm dreptul, în orice moment de a modifica sau intrerupe Serviciul (sau orice parte sau conţinutul acestora) fără o notificare în preaviz.

Noi nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta-parte pentru orice modificare, schimbările de preţ, suspendare sau întrerupere a serviciului.

Sectiunea 5 – Produse si servicii

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii poate au cantităţi limitate şi sunt supuse retur sau schimb numai în conformitate cu politica noastră de retur.

Cadourile oferite de murzai.ro pot sa difere, acestea au un caracter de prezentare, insa produsele oferite vor respecta intrebuintarile produselor prezentate.

Produsele fabricate pot prezenta colturi sau margini ascutite, produsele fabricate din metal trebuie manipulate cu grija pentru a evita orice accidentare, este necesara folosirea unor manusi pentru protejarea mainilor.

Manipularea produselor prevazute cu manere se va face exclusiv prin folosirea acestora.

Produsele in care se utilizeaza carbuni/lemne incinse sau orice alta sursa de foc, trebuie supravegheate in permanenta iar apropierea copiilor de acestea este interzisa.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligati, să  limităm vânzările de produse/servicii la orice persoană, regiune geografică sau jurisdicţie. Ne rezervăm dreptul de a limita cantităţile de orice produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau preturile se pot schimba la orice moment, fără notificare. Ne rezervam dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice oferta pentru orice produs sau serviciu de pe acest site este oprita acolo unde este interzis.

Sectiunea 6 – Modalitati de plata

Plata se efectueaza curierului, in momentul primirii produselor sau prin transfer bancar.

Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Sectiunea 7 – Facturarea

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comanda plasaţi. Putem la discreţia noastră, limita sau anula cantităţile cumpărate pe persoană, pe gospodărie sau pe comanda. Aceste restricţii pot include comenzi plasate de către sau sub acelaşi cont client, acelaşi card de credit sau comenzi care utilizează aceleaşi date de facturare şi/sau adresa de expediere. În cazul în care vom face o schimbare sau anula o comandă, vom încerca să vă anunţăm pe e-mail sau numărul de telefon/adresa de facturare prevăzute la momentul a fost făcută comanda. Ne rezervam dreptul de a limita sau interzice comenzi care, după judecata noastră, par a fi plasate de dealeri, distribuitori sau redistribuitori.

Sunteţi de acord sa ne oferiti date de client curente, complete şi exacte şi informaţii de cont pentru toate achiziţiile efectuate in magazinul nostru. Sunteţi de acord să actualizati cu promptitudine contul şi alte informaţii, inclusiv adresa de email şi numere de card de credit şi datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacţiile dumneavoastră şi sa vă putem contacta, după cum este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi politica de returnare.

Sectiunea 8 – Comentarii si feedback

Comentariile, feedback-ul şi alte depuneri în cazul în care, la cererea noastră, vă trimitem anumite observaţii specifice (de exemplu, intrările de concurs) sau fără o solicitare de la noi trimite idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poştă, sau altfel (colectiv, „Comentarii”), sunteţi de acord că noi putem în orice moment, fără restricţii,sa editam, copiem, publicam , distribuim, traducem şi  folosi orice mediu orice comentarii pe care le ni le transmiteti. Noi nu suntem şi nu vom fi sub nici o form obligaţi sa (1) menţinem orice comentarii secrete; (2) să plătim despăgubiri pentru orice Comentarii; sau (3) sa răspundem la orice comentariu.Putem dar nu avem obligatia sa, monitorizam, editam sau sa eliminam conţinut care il consideram a fi ilegal, ofensator, amenintator, calomniator, defăimător, pornografic, obscen sau altfel inacceptabil sau încalcă orice parte de proprietate intelectuală sau aceşti termeni de serviciu.Sunteţi de acord cu faptul ca : (1) comentariile dumneavoastră nu vor încălca orice drept al oricarui terţ, inclusiv drepturile de autor, marca, confidenţialitate, personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. Dumneavoastra nu puteti folosi date si informatii false pentru a contacta sau cere servicii de la

Murzai.ro sau de la orice alta terta parte.

Sectiunea 9 – Erori, inacuratete si omisiuni

Ocazional pot exista informatii pe site sau in cadrul serviciilor oferite care contin erori de tipografie, inacuratete si omisiuni legate de descrierea produselor, preturi, promotii, oferte, taxe de livrare, timpul de livrare sau alte informatii. Ne rezervam dreptul de a schimba, corecta si clarifica informatiile fara a anunta in mod special clientii. Acestia avand datoria de a verifica mereu Termenii si Conditiile aici.

Sectiunea 10 – Exonerarea de raspundere: Limitarea raspunderii

Nu garantăm, că utilizarea serviciului nostru va fi neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori.Nu garantăm că rezultatele care pot fi obţinute din utilizarea a serviciului vor fi exacte sau de încredere. Sunteţi de acord că din cand in cand vom putea elimina serviciul pentru perioadă nedeterminată de timp sau anula serviciul în orice moment, fără notificare catre client.Sunteţi de acord în mod expres că, utilizarea sau incapacitatea de a utiliza, serviciul este riscul dumneavoastra. Imaginile şi toate produsele şi serviciile livrate clientului prin intermediul serviciului sunt (cu excepţia cazului în mod expres este specificat de noi) furnizate „ca atare” şi „ca disponibil” pentru uz, fără reprezentare, garanţii sau condiţii de orice fel, fie explicite sau implicite, inclusiv toate garantiile implicite sau condiţiile de calitate comercială, adecvate pentru un anumit scop.În nici un caz MURZAI si nici directorii, ofiţerii, angajaţii, filialele, agenţi, contractori, stagiari, furnizori, furnizorii de servicii sau licenţiatorii nu vor fi raspunzatori pentru orice prejudiciu, pierdere, directa sau indirecta, accidentale, punitive, speciale, sau daună de orice fel, inclusiv, fără limitare pierderea de profituri, de venituri, economii pierdute, pierderea datelor, costurile de înlocuire, sau pagube similare, fie pe bază de contract , prejudiciu (inclusiv neglijenţă), responsabilitate strictă sau altfel, care decurg din utilizarea oricăror servicii sau produse de orice utilizarea a serviciului, sau pentru orice altă revendicare legata in orice fel la utilizarea serviciului sau orice produs, inclusiv, dar nu limitat la, orice erori sau omisiuni in orice continut, sau orice pierdere sau daună de orice fel, ocazionala de utilizarea serviciului sau orice conţinut (sau produs) postat , transmite, sau altfel făcute disponibile prin intermediul serviciului, chiar dacă este avertizat de posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicţii nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau accidentale, în aceste state sau jurisdictii, răspunderea noastră se limitează în măsura maximă permisă de lege.

Sectiunea 11 – Legea

Aceste conditii de utilizare şi orice acorduri separate prin care va oferim servicii sunt guvernate de și interpretate în conformitate cu legile statului Roman.

Sectiunea 12 – Modificari

Modificările acestor termenii si conditii pot fi recitite in cea mai recentă versiune de termenii de serviciu în orice moment pe această pagină.Ne rezervăm dreptul, la discreţia noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din aceşti termeni de serviciu ,de posta actualizări şi modificări la site-ul nostru. Este responsabilitatea ta de a verifica site-ul nostru periodic pentru modificări. Utilizarea în continuare a dumneavoastră sau accesul la site-ul nostru sau serviciu după postarea de orice modificări la aceste conditii de utilizare constituie acceptarea modificărilor.

Sectiunea 13 – Contact

Pentru orice informatie suplimentara sau intrebare legata de termenii si conditiile murzai.ro ne puteti contacta pe adresa de email : contact@murzai.ro sau la nr. de telefon : 0742766485

Filtreaza produsele

Pret
Pret - slider
79.00 lei11280.00 lei